Nieuws

Residence Le Garage

Residence Le Garage volop in de bouw en de tweede verdiepingsvloer is gestort. De bouw verloopt voorspoedig en onze aannemer Tervoort Egmond heeft deze prachtige beelden gemaakt. Er is nog 1 appartement te koop , bouwnummer 4 (Noordeinde 82A) EUR 799.500,- excl. parkeerplaatsen. Optioneel kunt u een parkeerplaats erbij kopen.

het gebouw ligt op loopafstand van de haven waar u een (zeil)boot kunt aanleggen en waar diverse gezellige horeca gelegenheden en winkels zijn gevestigd.

Residence Le Garage is een kleinschalig, exclusief nieuwbouwplan op een historische locatie in het oude hart van het Monnickendam. Op een steenworp afstand van het markermeer. Het appartement heeft een groot oppervlak van 136m2 met volop lichtinval. Voorzien van 3 slaapkamers en een beschut terras. 

De hoofdentree van het gebouw biedt via lift of trap toegang tot de eerste verdieping. Op elke verdieping bevinden zich slechts 2 appartementen. Een waarborg voor rust en privacy. De eigen entree van het appartement leidt direct naar de living en het terras welk bereikbaar is via een hardhouten schuifpui. De living heeft uitzicht richting de haven, het Noordeinde en de Moordsteeg.

De luxe keuken, voorzien van hoge kasten, wordt volledig ingericht opgeleverd met inbouwapparatuur waaronder een kookwaterkraan, een inductiekookplaat inclusief afzuiging en een kookeiland met gezellige zitbar. De keuken kijkt uit op het terras en heeft bovendien een uitzicht op de Moordsteeg. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers waarvan een met eigen toegang tot het terras. Verder heeft het appartement een badkamer met twee wastafels een inloopdouche en bad.

Voor de technische installaties is een extra kamer voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droger. Hier staat ook de warmtepomp met boiler, die via de vloer voor de hoofverwarming zorgt en in de zomer tevens verkoeling biedt. Deze gasloze woning is bijna energieneutraal (BENG). Het appartement heeft een eigen being op de grond.

Voor de bewoners is er optioneel een privé buiten parkeerplek op het binnenhof. Die is afgesloten met een sectionaaldeur. Ook is er een optie om een tweede parkeerplaats te kopen in de inpandige parkeergarage.

Indien u geïnteresseerd bent in dit appartement, kunt u contact opnemen met onze makelaar, Chris Oosting Makelaardij via telefoonnummer 06 33033240 of info@chrisoostingmakelaardij.nl.

 

 

 

 

Terug naar nieuws