Wonen

De nieuwe Papiermolen - VERKOCHT

De nieuwe Papiermolen - VERKOCHT

  • Locatie: Waddinxveen
  • Beschikbaar: Alle woningen zijn verkocht
  • Oplevering: Zomer 2020
  • Bijzonderheden: De woning worden energiezuinig gebouwd met zonnepanelen. Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig als hoofdverwarming.
Bekijk details

Nieuwbouw op exclusieve locaties in Nederland

SKA begeleidt u graag bij de aankoop van nieuwbouw. Wij adviseren u voor en tijdens de bouw zodat wij op tijd aan al uw wensen kunnen voldoen. Wij verzorgen voor u het tekenwerk, geven een kostenindicatie, vragen de vergunningen aan en begeleiden het bouwtraject. Altijd in goed overleg met u.

U koopt bij ons een woning en dan?

Als u besloten heeft een woning te kopen bij SKA, dan maken wij allereerst een afspraak met u voor het tekenen van de koop- en de aannemingsovereenkomst. U ontvangt daarbij de technische omschrijving van de woning waarin gedetailleerd staat opgenomen wat er allemaal in de woning zit.

Zodra de bouwvergunning afgegeven is en er genoeg woningen verkocht zijn, gaan wij van start met het project. Zodra de aannemer gaat starten met het bouwen, vindt de overdracht plaats bij de notaris. Wij verkopen vrij op naam. Dat betekent dat de makelaars- en notariskosten en de overdrachtsbelasting voor onze rekening zijn.

Garantie van Woningborg

Wij bouwen woningen onder de garantie van Woningborg. Als koper heeft u daardoor garantie op de woning en garantie tot afbouw van de woning. U kunt meer lezen over Woningborg op www.woningborggroep.nl.