Nieuws

De mast is gehesen!

De mast is gehesen!

De reclame mast voor FEBO Drive en SUBWAY aan de Koornmarktpoort te Dronten staat! De 12 meter hoge mast is door de ledverlichting ook 's nachts zichtbaar. Hierdoor ziet iedereen in de omgeving dat zij binnenkort een lekkere snack bij FEBO en een heerlijke sub van SUBWAY kunnen halen!

Poort van Dronten is een nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein in Dronten . De zichtlocatie ligt aan de N307. De Oost-West verbinding tussen Alkmaar en Zwolle. De N307 mondt uit in de gemeente Dronten in een Rotonde, tegen het bedrijventerrein aan, en loopt door in de ontsluitingsweg naar Dronten. Het terrein wordt geflankeerd door een grote waterpartij. In de waterplas is er ruimte gereserveerd voor bedrijveneilanden. Er zijn oevers gecreëerd met zuilvormige bomen zodat het terrein een groene uitstraling krijgt. Voor meer informatie : www.dronterland.nl

 

 

Eerste paal geslagen aan de Poort van Dronten.

Eerste paal geslagen aan de Poort van Dronten.

Deze week is de eerste paal geslagen voor de vierde FEBO Drive en Subway ontwikkeld door SKA naast de entree van de Poort van Dronten. De vestigingen komen naast tankstation NEXT van Groot Brandstoffen en is bij de rotonde gevestigd. 

Poort van Dronten is een nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein in Dronten. De zichtlocatie ligt aan de N307. De Oost-west verbinding tussen Alkmaar en Zwolle. De N307 mondt in de gemeente Dronten uit in een Rotonde, tegen het bedrijventerrein aan, en loopt door in de ontsluitingsweg naar Dronten. Het terrein wordt geflankeerd door een grote waterpartij. In de waterplas is er ruimte gereserveerd voor bedrijveneilanden er zijn oevers gecreëerd met zuilvormige bomen zodat het terrein een groene uitstraling krijgt. voor meer informatie: www.dronterland.nl

Wij wensen de aannemer Plegt -Vos veel succes met de bouw!  FEBO en Subway krijgen hier wederom een prachtig ontwerp van Dam & Partners Architecten. 

De bouw zal rond het najaar 2020 gereed zijn.

 

Lees verder
Bedrijfsruimtes Hoogstraat Vlaardingen TE KOOP

Bedrijfsruimtes Hoogstraat Vlaardingen TE KOOP

Te koop 3 bedrijfsruimten in het centrum van Vlaardingen aan de Hoogstraat 204-206 

De ruimte heeft een totaal oppervlak van 293 m2 met de volgende verkoopprijzen:

Bedrijfsruimte 1 heeft een oppervlak van 83m2 en heeft een verkoopprijs van
€ 167.500,- v.o.n. excl. BTW

Bedrijfsruimte 2 heeft een oppervlak van 90m2 en heeft een verkoopprijs van
€ 172.500,- v.o.n. excl. BTW

Bedrijfsruimte 3 heeft een oppervlak van 120m2 en een heeft een verkoopprijs van € 207.000,- v.o.n. excl BTW

De commerciële ruimtes zijn geschikt voor de volgende doeleinden:

- ambachtelijke bedrijvigheid;
- detailhandel , met uitzondering van supermarkten en volumieuze detailhandel;

 

 

Lees verder
Bewonersavond Noordeinde 80-86 Monnickendam

Bewonersavond Noordeinde 80-86 Monnickendam

De bewonersavond afgelopen dinsdagavond is goed verlopen!

De architect Henk Snoeks, architect BNA heeft het project gepresenteerd en de aanpassingen toegelicht. De opkomst was goed en veel buurtbewoners waren aanwezig. Er is positief gereageerd op het plan. Over het algemeen vindt men het gevelbeeld goed passen in de straat en parkeermogelijkheden goed voor de omgeving.

SKA is hier erg blij mee en heeft alle ingevulde formulieren door de bewoners naar de Gemeente Waterland gestuurd. Zodat zij ook op de hoogte zijn.

Er zal nu worden gekeken naar de vervolgstappen en als de omgevingsvergunnig is afgegeven zal SKA de gemeente vragen om nog een middag te organiseren omtrent het bouwtraject.

Als u interesse heeft of u wilt meer informatie over dit plan, dan horen wij dit graag en kunt u contact met ons opnemen.

Er bestaat momenteel een lijst van mensen die geinteresseerd zijn in de koop van de appartementen en wij kunnen u hier ook op inschrijven!

Noordeinde Monnickendam bewonersavond 26 november

Noordeinde Monnickendam bewonersavond 26 november

Dinsdag 26 november 2019 heeft SKA een bewonersavond georganiseerd in de Waegh te Monnickendam om 19.30 uur voor de ontwikkeling aan het Noordeinde 80-86 te Monnickendam.

Het plan bestaat uit 6 koopappartementen en aan het Noordeinde 80-86 over drie bouwlagen. Op de begane grond komen de entree, de bergingen van de appartementen en parkeerplaatsen, 1 appartement en 1 maisonnette woning. Op de eerste en tweede verdiepingen komen ieder 2 appartementen.

In de Moordsteeg komen 4 appartementen van ca. 70 m2 verdeeld over 2 bouwlagen. Deze worden straks verhuurd door een woningbouwvereniging in de sociale sector.

Op het achterterrein komen ruim voldoende parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers van het project.

Architectenbureau Henk Snoeks, Architect BNA heeft het ontwerp gemaakt en heeft ervaring met projecten in een omgeving waar monumenten of beeldbepalende stadsgezichten staan.

 

Lees verder
Vloeren van de eerste verdieping zijn geplaatst!

Vloeren van de eerste verdieping zijn geplaatst!

De 5 woningen van het project De nieuwe Papiermolen vorderen en de ruwe eerste verdiepingsvloeren zijn geplaatst.

De bouw vordert en naar verwachting zal in december het hoogste punt worden bereikt van de woningen.

De foto's laten zien hoe snel het gaat!

 

Feestelijke opening Hoogstraat Vlaardingen

Feestelijke opening Hoogstraat Vlaardingen

De 11 appartementen en 300m2 bedrijfsruimte aan de Hoogstraat 204-206 te Vlaardingen zijn klaar. Dit werd afgelopen dinsdag 15 oktober feestelijk gevierd door Waterweg Wonen. De 11 appartementen zijn voor jongeren tussen de 18 en 35 jaar en deze dag werd de eerste sleutel overhandigd aan een van de bewoners.

De goede samenwerking tussen Waterweg Wonen, SKA en Van Zanten Bouw B.V. heeft geleid tot dit prachtige resultaat!

Burgemeester Jetten, die namens het collega van B&W aanwezig was is blij dat de jarenlange lege plek op de Hoogstraat weer gevuld is! De nieuwe bewoners zijn blij en dit bleek al uit het grote animo om hier te komen wonen.

In de plint van het gebouw is nog 300m2 bedrijfsruimte te huur geschikt voor kantoorruimte en/of dienstverlening. Voor meer informatie:  aanbod/werken-en-maatschappelijk op deze website.

Zie ook een mooie publicatie in het AD over de opening!  https://www.ad.nl/waterweg/eerste-bewoners-kunnen-intrekken-in-het-gloednieuwe-leskipand~af3cf290/

Lees verder
FEBO Drive Alkmaar geopend

FEBO Drive Alkmaar geopend

FEBO drive heeft dinsdag 8 oktober aan de Olympiaweg 38 te Alkmaar al weer haar vierde vestiging van FEBO met Drive concept en de tweede vestiging in Alkmaar geopend. 

De architect Dam en Partners B.V. heeft met deze vestiging een uniek ontwerp gemaakt passend in de natuurlijke omgeving met een prachtige uitstraling.

Het pand is gebouwd door Kunst Bouwbedrijf B.V. te Avenhorn en hebben hier eerder ervaring mee; ook FEBO- en Subway Drive aan de Ambacht te Oostzaan zijn door hen gebouwd.

SKA is trots dat FEBO en Subway nu beiden open zijn en wenst hen veel succes!

 

Lees verder
Palen geslagen: De nieuwe Papiermolen!

Palen geslagen: De nieuwe Papiermolen!

Maandag 26 augustus j.l. is de eerste paal geslagen voor de 5 woningen ‘De nieuwe Papiermolen’ te Waddinxveen.

Dit is allemaal voorspoedig verlopen en afgelopen woensdag is de laatste paal erin gegaan.

Ook is deze week de vrijstaande villa verkocht waardoor het project nu helemaal verkocht is!

Lees verder
SUBWAY Olympiapark is open!

SUBWAY Olympiapark is open!

Subway Drive aan het Olympiapark te Alkmaar is open! Het team van Subway heeft de vestiging prachtig ingericht.

Lees verder
Voortgang bouw ‘De nieuwe Papiermolen’ te Waddinxveen

Voortgang bouw ‘De nieuwe Papiermolen’ te Waddinxveen

Het terrein van de nieuwe papiermolen is bouwrijp en is klaargemaakt voor het heien voor de bouwvak vakantie. De planning is dat begin september 2019 de heipalen worden geslagen.

 

Lees verder
Leski pand aan de Hoogstraat te Vlaardingen bijna gereed

Leski pand aan de Hoogstraat te Vlaardingen bijna gereed

Het pand staat en het is prachtig! De laatste werkzaamheden zijn in gang gezet en wij zijn trots op het resultaat.

De witte gevel is de historische gevel en is op de vlucht gebouwd. Dit houdt in dat de top van de gevel voor de rooilijn hangt hangt.

Lees verder
7 augustus 2019 opening Subway Drive aan het Olympiapark te Alkmaar!

7 augustus 2019 opening Subway Drive aan het Olympiapark te Alkmaar!

De bouw van de FEBO Drive en Subway Drive aan het Olympiapark is bijna gereed! De opening van de Subway Drive zal 7 augustus a.s. plaatsvinden. Op deze dag start ook het EK Wielrennen 2019 en zal het een gezellige dag worden in Alkmaar.

Lees verder