Over ons

SKA Projectmanagement BV is opgericht in 1994 in Amsterdam Noord. Het is een familiebedrijf dat is opgericht door Jaap en Annie Schreuder. De eerste woningbouwprojecten zijn ontwikkeld en gerealiseerd in Amsterdam Noord en zijn al snel uitgebreid naar de Randstad.

SKA is gespecialiseerd in binnenstedelijke projecten. Dit zijn vaak bestemmingsplan wijzigingen die meerdere jaren kunnen duren. Dit varieert van kleinschalige projecten tot grote ontwikkelingen. SKA levert maatwerk en haar projecten worden grotendeels uitgevoerd in het midden- en hoger segment.

Marcel Schreuder, de zoon van Jaap en Annie, kwam in 1998 na zijn studie HTS Bouwkunde werken bij het bedrijf. Ook Angelo Kuiper, achterneef van de familie, kwam na zijn HTS Bouwkunde studie werken bij SKA. Claudia, de vrouw van Marcel, houdt zich sinds 2009 bezig met de commerciële en financiële kant van het bedrijf.

In 2017 heeft Marcel SKA Projectmanagement BV overgenomen en de ontwikkelwerkzaamheden voortgezet. Jaap en Annie zijn nog steeds betrokken bij SKA als adviseurs.

Inmiddels is het kantoor gevestigd in een eigen ontwikkeling aan de Dorpsstraat in Landsmeer.

Marcel Schreuder

Marcel Schreuder

Directeur

Marcel is na zijn HTS Bouwkunde in 1998 gestart bij SKA en heeft jarenlang samengewerkt met zijn ouders. Naast zijn werk heeft hij in 2001 zijn diploma HBO Bedrijfskunde behaald.

Hij is altijd op zoek naar nieuwe locaties en is gespecialiseerd in het rendabel ontwikkelen van de projecten. Marcel is sinds 2017 directeur van SKA Projectmanagement B.V.

Claudia Schreuder

Claudia Schreuder

Financieel- en commercieel medewerker

Vanaf 2009 is Claudia werkzaam bij SKA. Na haar studie HBO Commerciële Economie heeft zij gewerkt in de financiële sector en hier ervaring in opgedaan. Bij SKA doet zij zowel de financiële- als commerciële werkzaamheden.

Angelo Kuiper

Angelo Kuiper

Project coördinator

Angelo is sinds 2003 werkzaam bij SKA en is tijdens zijn studie HTS Bouwkunde bij SKA gestart.

Hij tekent, coördineert en begeleidt de verschillende projecten.  Ook onderhoudt hij de contacten met de partijen waarmee SKA samenwerkt en hij zorgt dat alles juist en volgens planning verloopt.

Jaap Schreuder

Jaap Schreuder

Oprichter

Jaap en Annie Schreuder hebben 30 maart 1994 SKA opgericht. Ze zijn beiden met pensioen maar nog steeds betrokken.

Annie Schreuder

Annie Schreuder

Oprichter

Jaap en Annie Schreuder hebben 30 maart 1994 SKA opgericht. Ze zijn beiden met pensioen maar nog steeds betrokken.