Nieuws

Verkoop Residence Le Garage te Monnickendam

Residence Le Garage te Monnickendam 6 luxe appartementen aan het Noordeinde gaat in verkoop.
Heeft u interesse in één van deze fantastische appartementen en wilt u een gesprek, dan nodigen wij u graag uit voor meer informatie.

Het gebouw bestaat uit 6 luxe appartementen vanaf 103m2,  2 appartementen, bouwnummer 1 en 2  (waarvan 1 maisonnette woning  bnr 1) op de begane grond met iedereen eigen opgang  aan het Noordeinde. Bouwnummer 2 is voorzien van een grote tuin met een eigen toegang aan de Moordsteeg. 
De begane grond is voorzien van een sectional deur aan het Noordeinde, waardoor u de garage bereikt met exclusieve toegang tot uw eigen berging en parkeerplaatsen. Dit waarborgt u privacy.
De eerste etage, bouwnummer 3 en 4 is bereikbaar via de trap of lift. Bouwnummer 3 en 4 zijn bereikbaar via deze etage. De tweede etage bouwnummer 5 en 6, de penthouse appartementen, zijn ook bereikbaar via trap en lift, voorzien van ruime terassen met uitzicht richting haven.

Het gebouw heeft een authentieke uitstraling behorende bij het historische centrum en is voorzien van de nieuwste energie eisen waaronder een warmte pomp en vloerverwarming als hoofdverwarming en koeling en hoge isolatiewaardes.

Elk appartement is voorzien van een volledig ingerichte keuken. 

In overleg met onze verkoopadviseur kunt u de wooninrichting maken zoals u wenst, hierin geven wij graag advies.

Terug naar nieuws